Hoorcentra Hoorcentrum Grimbergen
Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Grimbergen

Vandaag gesloten
Hoorcentrum Grimbergen

Openingsuren

Maandag
09:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00
Dinsdag
13:00 - 17:00 en 17:30 - 20:30
Woensdag
09:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00
Donderdag
09.00 u. - 12.30 u. en 13.00 u. - 17.00 u.
Vrijdag
09:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Informatie en virtuele tour

 

Welkom bij Hoorcentrum Aerts – Grimbergen , dé hoorspecialist uit de regio.

Mist u de natuur- en vogelgeluiden tijdens uw wandelingen in het Lintbos of de Plantentuin van Meise?

Hoort u fietsers of andere lopers niet goed komen wanneer u door het Prinsenbos loopt?

Bent u op zoek naar zwemdopjes voor een uitje of zwemlessen in het Pierebad?

Wilt u uw oren beschermen met muziekdoppen tijdens de concerten in het CC Strombeek of Werf 1853?

Of wilt u net de artiesten beter kunnen verstaan tijdens de vele optredens en voordrachten?

Wilt u weer ten volle kunnen genieten van de Beiaardconcerten terwijl u onder de basiliek gezellig een ijsje eet of iets drinkt op de vele terrassen in het centrum van Grimbergen?

Wilt u uw tafelgenoten weer beter kunnen verstaan bij een Donkere Grimbergen?

Dan bent u bij Hoorcentrum Aerts op het juiste adres. U kan bij ons terecht voor een hooranalyse en advies omtrent uw gehoor. Wij helpen u een hooroplossing zoeken die afgestemd is op uw noden en levensstijl. Zo bieden wij u de nieuwste hoortoestellen van alle toonaangevende merken en adviseren wij u de beste oplossing voor elk gehoorverlies. Ook gehoorbescherming op maat voor verschillende doeleinden (muziek, slaapcomfort, zwemdopjes, motorrijders…) kan u bij ons verkrijgen.

Maak snel een afspraak!

Onze medewerkers

Anne Huysmans
Filiaalverantwoordelijke/Audiologe

“Mensen zien opfleuren bij het horen wat ze al die tijd gemist hebben, vind ik het allermooiste aan mijn job!” – Anne

Ik begon in 2017 te werken als audioloog en sinds 2019 doe ik dat met veel plezier bij Hoorcentrum Aerts in Grimbergen, waar ik ook opgroeide. Ondertussen loopt de agenda zo vol, dat ik versterking kreeg van zowel een administratieve collega als een extra audioloog. Samen staan we graag met de glimlach klaar om u zo goed mogelijk te helpen bij alles wat met gehoor te maken heeft. Door ons ruim aanbod in zowel hoortoestellen als gehoorbescherming en onze volledig uitgeruste audioruimte ben ik ervan overtuigd dat ik kan doen waarom ik voor deze job koos: zoveel mogelijk mensen weer kunnen laten doen wat ze graag doen, zonder dat hun gehoorverlies hen hierbij in de weg staat!
Kelly Daelemans
Administratief Bediende
Margot De Boom
Audiologe

Sinds september 2020 ben ik aan het werk als audioloog bij Hoorcentrum Aerts. Je kan mij steeds op een andere plaats terugvinden, aangezien ik voor extra audiologische ondersteuning zorg in verschillende filialen in de regio Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.
In het filiaal in Grimbergen ben ik het meeste aanwezig. Hier heb ik namelijk een vaste plek als tweede audioloog, naast de winkelaudioloog Anne.
Je kan dus op verschillende plaatsen beroep doen op mij voor ondersteuning in de zoektocht naar een gepaste hooroplossing. En indien het voor u niet mogelijk is om tot bij ons te komen, dan kom ik graag tot bij u, want sinds kort ondersteun ik ook het thuisservice team.

Evenementen

Helaas er zijn geen evenementen

Galerij

Bereikbaarheid

Hoorcentrum Aerts Grimbergen is gelegen op de Wolvertemsesteenweg, tussen de stelplaats van De Lijn en de winkelzone met Colruyt, Carrefour, Krëffel, E5-mode, HUBO en C&A. Hierdoor zijn we gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Daarnaast zijn er ook een aantal parkeerplaatsen vlak voor de deur!