Hooraccessoires

Hooraccessoires zijn de perfecte aanvulling op uw hooroplossing om het resultaat in uitdagende situaties te verbeteren.

Bereik nog meer dan beter horen

Elk hoortoestelmerk heeft zijn eigen gamma aan accessoires. Ze scheppen extra mogelijkheden die met een hoortoestel alleen soms niet mogelijk zijn. Versta de TV beter dankzij een tv-streamer. Neem actiever deel aan vergaderingen met een tafelmicrofoon. Begrijp alles beter tijdens een voorstelling of cursus. Dankzij een hooraccessoires hoort u het geluid rechtstreeks in de hoortoestellen waardoor de afstand tot de geluidsbron niet meer van belang is.

Hooraccesoires

Bekijk het meest passende scenario voor u.

Interesse

Maak een afspraak

Onze audiologen geven u graag toelichting over de mogelijkheden. Wij volgen de ontwikkeling van technologieën op de voet en bieden u steeds de nieuwste snufjes aan op vlak van hoortechnologie. Bent u benieuwd welke hooraccessoires compatibel zijn met uw hoortoestellen? Maak een afspraak voor een adviesgesprek en test gratis hoe u nog beter kan horen.

Download

Gratis brochure over alle soorten hooraccessoires.

Kom meer te weten over allerlei soorten hooraccessoires die Hoorcentrum Aerts u kan aanbieden! Download gratis onze brochure.

Video

Bekijk de mogelijkheden

01/01

Terugbetaling

Wist u dat...

Bent u jonger dan 65 jaar en heeft u gehoorverlies van minimaal 41dB? Dan kan er een aanvraag gebeuren voor terugbetaling van deze hooraccessoires.