Service na aankoop

Hoorcentrum Aerts focust op een correcte en oprechte dienstverlening, zowel voor als na de aankoop van hoortoestellen. Uw audioloog blijft uw gehoor en uw hoortoestellen opvolgen om voor u een blijvend optimaal resultaat na te streven. Bij de aankoop van uw hooroplossing is 5 jaar garantie en service inbegrepen.

5 jaar

Garantie

Indien er een technisch defect optreedt, worden uw hoortoestellen onder garantie hersteld zonder kosten. Tijdens de reparatieperiode voorzien wij steeds een geschikt vervangtoestel. De garantie op hoortoestellen is niet verlengbaar.

Hoorcentrum Aerts

Service na aankoop

Goed functionerende hoortoestellen vragen een blijvende inspanning, zowel van de gebruiker als van het hoorcentrum. Zowel uw gehoor als uw levensstijl of activiteiten kunnen veranderen met verloop van tijd. Uiteraard heeft het dagelijks gebruik van technische toestellen ook slijtage tot gevolg.

Hoorcentrum Aerts wil als trouwe partner en serviceverlener de goede werking van uw hooroplossing behouden. We begeleiden onze klanten dan ook in het opvolgingstraject na aankoop. Service is inbegrepen in de aankoop van de hoortoestellen. Gedurende de eerste 5 jaar na aankoop zal u voor die afspraken nooit een consultatie moeten betalen.

Wij zien u dus graag regelmatig terug!

Driemaandelijks: Onderhoud

Kom driemaandelijks langs voor een dieptereiniging van uw hooroplossing. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Heel het jaar door: Bijregeling

U kan te allen tijde een afspraak maken voor een verdere aanpassing als u merkt dat dit nodig is.

Jaarlijks: Nacontrole

Binnen het nazorgplan wordt u elk jaar uitgenodigd voor een nacontrole. Tijdens deze afspraak gaan we na of uw gehoor in de afgelopen tijd is veranderd. Bovendien voorzien we een technische check om na te gaan of uw hooroplossing nog voldoet aan de vooropgestelde normen. De audioloog stelt de hoortoestellen bij aan de hand van onze meetapparatuur zodat ze zijn aangepast aan uw recentste gehooronderzoek en uw persoonlijke verbeterpunten.

Dagelijks

Onderhoud

We adviseren een dagelijkse reiniging van uw hoortoestellen. Zorg dat u de juiste onderhoudsproducten bij u thuis ter beschikking heeft. U vindt de instructies voor het onderhouden van uw hoortoestellen hier.

Reiniging & onderhoud
Lees meer over hooraccessoires

Service

Wij blijven met u meedenken

Verdere optimalisatie van uw uitdagende luistersituaties is mogelijk door het gebruik van hooraccessoires. Naast hoorapparaten zijn er tal van extra mogelijkheden om uw gehoor verder te verbeteren. Ontdek hoe u geluid kan streamen tijdens het TV kijken of gemakkelijker kan verstaan tijdens een vergadering of voordracht. Maak kennis met waarschuwingssystemen zoals een trilkussen of lichtflits. De audioloog adviseert de juiste oplossing voor uw vraag.

Garantie & service

Wat na 5 jaar?

De garantie op uw hoortoestellen kan niet worden verlengd bij de fabrikant.
Vraag meer info bij uw audioloog want de Hoorcentrum Aerts service en diensten zijn wel verlengbaar na 5 jaar!
Uiteraard komt u elke 5 jaar in aanmerking voor de hernieuwing van een hooroplossing met terugbetaling. Deze hernieuwing kan ook sneller zonder tussenkomst van de mutualiteit.

Wij horen u!

Nog een vraag?

Wij zijn bereikbaar via mail, chat en telefoon.

Heb ik een voorschrift van een NKO-arts nodig om op afspraak te komen in het hoorcentrum?
Heb ik wel een hoorapparaat nodig?
Hoe kan ik makkelijker communiceren met een slechthorend persoon?
Meer weten? bezoek onze kennisbank.