Kinderaudiologie: De hoorplaneet

Er bestaat een gepaste gehoorbeschermer voor iedereen! Dankzij het uitgebreide assortiment van Hoorcentrum Aerts zorgen onze hoorspecialisten dat u niet alleen maatwerk op maat van uw oren maar ook op maat van uw activiteiten verkrijgt.

Ons aanbod

De hoorspecialist voor uw kind

Als ouder wenst u alleen het allerbeste voor uw kind. Niets is zo belangrijk als uw kind alle mogelijkheden te geven, opdat ze zelf de wereld kunnen ontdekken. Het gehoor speelt een belangrijke rol in iedere ontwikkelingsfase van uw kind. Hoorcentrum Aerts komt hieraan tegemoet door oplossingen, tools en een aangepaste service aan te bieden aan de jonge luisteraar. Op deze pagina vindt u terug hoe we samen de weg bewandelen naar een betere toekomst voor uw kind.

"Kinderen hebben recht op een tegemoetkoming van het ziekenfonds bij aankoop van (een) hoortoestel(len), op voorwaarde dat het kind een geldig voorschrift van een neus-, keel- en oorarts heeft. Elke drie jaar is er een hernieuwing van de hoortoestellen mogelijk."

Bekijk de trailer van “De hoorplaneet”:

CAEP (0 – 2 jaar)

CAEP meet corticale responsen aan de hand van elektroden. Deze gehooranalyse is geschikt voor kinderen die zelf moeilijk kunnen aangeven wat wel of niet gehoord wordt. Door middel van deze objectieve test kan toch het gehoorverlies alsook het instellen van hoortoestellen accuraat verlopen, zonder enige medewerking van het kind. CAEP wordt steeds aangevuld met de subjectieve testen gedragsobservatie en VRA ( Visual Reinforcement Audiometry)

Gedragsobservatie (< 6 maanden)

Visual Reinforcement Audiometry (6 – 24 maanden)

Spelaudiometrie (2 – 6 jaar)

Toonaudiometrie (6 – 12 jaar)

Spraakaudiometrie

afspraak maken

Maak nu vrijblijvend een afspraak

Kennismaking

Voor een eerste kennismaking met onze kinderaudioloog bent u steeds welkom in ons filiaal te Geel of u kan telefonisch contact met ons opnemen. We luisteren dan naar hoe we uw kind kunnen verderhelpen.

Gratis kinderhooranalyse op maat!