Hoorcentra Hoorcentrum Geel
Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Geel

Vandaag open: 09:00 - 13:00

Openingsuren

Maandag
09:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00
Dinsdag
13:00 - 17:00 en 17:30 - 20:30
Woensdag
09:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
Zondag
Gesloten

Informatie en virtuele tour

Belevingsruimte aanwezig!

Bekijk alle details

Onze medewerkers

Marieke Smets
Administratief Bediende

Sinds 2015 maak ik deel uit van het administratieve team van hoorcentrum Aerts. Ondertussen kan je me al 2 jaar vinden aan het onthaal in ons filiaal te Geel. Ik streef ernaar iedereen te helpen en tevreden te laten vertrekken. Bij deze probeer ik dan ook samen met mijn collega audiologen altijd een gepaste oplossing te bieden. Iedereen met een lach laten vertrekken is dan ook ons doel!

Céline Delaruelle
Filiaalverantwoordelijke / Audiologe

Sinds 2014 kan u mij terugvinden in het filiaal in Geel. Ik ben afkomstig van Kasterlee maar ondertussen al bijna 10 jaar inwoner van Geel, onder de slogan van Geel “Je komt er, je blijft er”. Ik doe dan ook mijn uiterste best om dit motto door te trekken in het hoorcentrum door te focussen op service en kwaliteit. Het begeleiden van mensen bij het zoeken naar de meest optimale hooroplossing en hierdoor bijdragen aan het verbeteren van de levenskwaliteit, doen mij nog elke dag met plezier aan mijn werkdag starten. Ik heb met veel genoegen al meer dan 500 klanten geholpen aan een hooroplossing. Wanneer er nood is aan nieuwe hoortoestellen en klanten hiervoor opnieuw voor Hoorcentrum Aerts kiezen, is mijn missie geslaagd!

Kristien Janssens
Audiologe

Met veel plezier werk ik op maandag en vrijdag in eigen dorp om de bewoners van Kasterlee en omstreken van een kwaliteitsvolle hooroplossing te voorzien. Sinds 2018 heb ik mij toegespitst op kinderaudiologie, een specialisme om ook onze kleine luisteraars de beste hooroplossing te kunnen bieden, op woensdag vind je me dan ook terug in De Hoorplaneet in Geel. Sinds 2019 wissel ik mijn job als audioloog af met opleidingscoach binnen Hoorcentrum Aerts waarbij ik nieuwe collega’s opleid en ons huidig team bijschool.

Ellen Rombouts
Administratief Bediende

Ik ben Ellen Rombouts. Sinds maart 2021 versterk ik het team van Westerlo als onthaalmedewerker en administratief bediende. 1x per week zal u mij ook in het filiaal te Geel terugvinden. Ik ben enorm dankbaar dat ik hier mocht starten : ik doe mijn job énorm graag en sta elke dag met veel plezier voor u klaar. Ik sta onder andere in voor het onderhoud van uw hoorapparaten, het inplannen van afspraken bij de audioloog en de administratieve verwerking van alle klantendossiers. Daarnaast ben ik uw eerste aanspreekpunt bij het beantwoorden van allerhande vragen. Ik hecht enorm veel belang aan een goed en vriendelijk klantenonthaal. Als klanten met een glimlach en een goed gevoel buitengaan, is mijn dag gemaakt.

Flore Hoskens
Audiologe

Hoi! Ik ben Flore, mij kan je vinden in het filiaal te Geel of op donderdagvoormiddag in het servicepunt van Tessenderlo. Daar zullen we samen op zoek gaan naar de beste oplossing voor u. Of het nu gaat over verminderd gehoor of de bescherming van uw gehoor. Ik ben pas tevreden als mijn klanten dat ook zijn. Ik heb ervaring als klinisch audioloog bij verschillende nko-artsen, maar het werken aan een oplossing en het werken met de klanten geeft mij de grootste voldoening. Kom gerust eens langs voor een uitgebreide hooranalyse. Je bent van harte welkom. Tot snel!

Evenementen

Helaas er zijn geen evenementen

Galerij