Hoorcentrum Aerts: Edegem (UZ Antwerpen)

Bezoek ons

Adres & openingsuren

Drie Eikenstraat 655, 2650 Edegem

Uw audioloog

Hanne Ceuls & Angie Van Bedaf

Hanne:
Sinds 2023 ben ik winkelaudioloog bij Hoorcentrum Aerts UZA. Een goed gehoor is meer dan alleen goed horen. Het beïnvloedt ook de sociale activiteiten, cognitieve verwerking, mentaal welzijn,… Het mooiste aan mijn job is dat ik deze aspecten van iemands leven positief kan beïnvloeden.
Samen met u ga ik op zoek naar de perfecte hooroplossing die bij u past. Kom snel langs in ons hoorcentrum, waar het hele team van het UZA je warm zal ontvangen!

Angie:
In 2021 startte ik als winkelaudioloog bij Hoorcentrum Aerts in 's-Gravenwezel. Twee jaar later stapte ik over naar een hoorcentrum dichter bij huis, ons hoorcentrum te Edegem (UZA).
In het begin van mijn carrière deed ik vaak vervangingen bij vakanties of ziekte van collega's. Al snel besefte ik dat ik liever een vaste plek had, waar ik nauwer betrokken kon zijn bij het hele proces dat mensen doormaken. Het bieden van een goede opvolging is voor mij van essentieel belang. Kom gerust langs en laten we samen werken aan een betere gehoorervaring!

Algemene informatie

Hoorcentrum Aerts UZA

Hoorcentrum Aerts staat voor kwaliteit en service. Door gebruik te maken van testen en verificaties zijn wij in staat uw gehoor zo goed als mogelijk te optimaliseren. We maken steeds gebruik van de nieuwste technologie en de recentste hoortoestellen van uitsluitend A-merken. Verder kan u ook bij ons terecht voor gehoorbescherming, tinnitus (oorsuizen) en gratis hooranalyses.

Testimonials

Wij gaan voor 100% tevreden klanten

Wij zijn ervan overtuigd dat wij de beste dienstverlening bieden in onze sector. We laten ook graag onze klanten aan het woord. Zo hoort u het ook eens van een ander.

Wij horen u!

Nog een vraag?

Wij zijn bereikbaar via mail, chat en telefoon.
Wat als mijn hoortoestel niet meer werkt?
Kan ik mijn hoortoestellen heel de dag door dragen?
Hoe weet ik welk hoortoestel in welk oor moet?
Meer weten? bezoek onze kennisbank.