Hoorcentrum Aerts: Edegem (UZ Antwerpen)

Bezoek ons

Adres & openingsuren

Drie Eikenstraat 655, 2650 Edegem

Uw audioloog

Hanne Ceuls & Angie Van Bedaf

Hanne:
In januari 2023 startte ik als winkelaudioloog van het hoorcentrum aan het UZA, waar ik elke dag te vinden ben. Een goed gehoor gaat veel verder dan alleen maar goed horen, maar heeft ook impact om uw sociale activiteiten, cognitieve verwerking, mentaal welzijn… Het mooiste deel aan mijn job is dat ik ook deze onderdelen van iemand zijn leven positief kan beïnvloeden.
Samen met u ga ik dus graag op zoek naar de hooroplossing die het best bij u past. Tot snel in ons hoorcentrum, waar het volledige UZA-team u warm zal ontvangen!

Angie:
Sinds februari 2021 ben ik werkzaam binnen Hoorcentrum Aerts. Tot november 2023 werkte ik als vaste winkelaudioloog in ’s-Gravenwezel, maar na meer dan twee jaar ben ik overgestapt naar een hoorcentrum dichter bij huis, ons hoorcentrum te Edegem (UZA).
Toen ik net startte met werken, deed ik regelmatig vervangingen bij vakantie of ziekte van collega’s. Al snel werd duidelijk dat ik liever op een vaste plek zit. Op die manier ben ik veel meer betrokken bij het volledige traject dat men aflegt en kan ik een goede opvolging voorzien. Ik hecht hier enorm veel belang aan. Verder zal ik steeds luisteren naar uw noden en wensen om op die manier een gepersonaliseerde hooroplossing te kunnen bieden.

Algemene informatie

Hoorcentrum Aerts UZA

Hoorcentrum Aerts staat voor kwaliteit en service. Door gebruik te maken van testen en verificaties zijn wij in staat uw gehoor zo goed als mogelijk te optimaliseren. We maken steeds gebruik van de nieuwste technologie en de recentste hoortoestellen van uitsluitend A-merken. Verder kan u ook bij ons terecht voor gehoorbescherming, tinnitus (oorsuizen) en gratis hooranalyses.

Openingsuren Eindejaarsperiode

maandag 25/12: Kerstmis - gesloten
dinsdag 26/12: gesloten
woensdag 27/12: gesloten
donderdag 28/12: 9.00 u. - 12.30 u. en 13.00 u. - 17.00 u.
vrijdag 29/12: gesloten
01/00

Wij horen u!

Nog een vraag?

Wij zijn bereikbaar via mail, chat en telefoon.
Kan ik ook in een andere vestiging terecht dan datgene waar ik mijn hoortoestellen kocht?
Hoe lang duurt een afspraak?
Hoe vind ik het juiste hoorapparaat?
Meer weten? bezoek onze kennisbank.