Hoorcentrum Aerts: Kortrijk

Bezoek ons

Adres & openingsuren

Uw audioloog

Sharon Turpyn

Ik ben Sharon Turpyn, na audiologische wetenschappen gestudeerd te hebben aan de UGent en een jaar als klinisch audioloog te hebben gewerkt in Gent was het tijd mijn West-Vlaamse roots terug op te zoeken en mij te verdiepen in de hoortoestel aanpassing binnen HCA in Kortrijk. Ik ben audioloog geworden omdat ik het sociaal aspect gecombineerd met het uitvoeren van testen een grote meerwaarde vind. Het geeft een voldoening om een juiste hooroplossing te kunnen vinden op de hulpvraag van de klant. Als klanten aangeven 'ik had nooit gedacht dat hoortoestellen mijn levenskwaliteit zo konden verbeteren', dan kan ik met een gerust hart naar huis vertrekken en besef ik steeds meer waarom ik voor deze job heb gekozen.

Algemene informatie

Hoorcentrum Aerts Kortrijk

Hoorcentrum Aerts Kortrijk kan u vinden aan de rand van de stad Kortrijk. U navigeert op adres ’t Hoge 19. Aan het groot rondpunt met Decathlon Kortrijk kan u afslaan richting het hoorcentrum. Het pand staat duidelijk aangegeven met vlaggenmasten. Parkeren is geen probleem. Dit kan voor de deur op de openbare parkings alsook achteraan het hoorcentrum zijn er privé extra parkeerplaatsen voorzien.

Waarom kiezen voor Hoorcentrum Aerts Kortrijk?

Makkelijk bereikbaar en voldoende parkeerplaats voor de deur.
Gratis hoortest en professioneel advies van audiologe Sharon
Gratis proefperiode met hoortoestellen
Hoortoestellen beschikbaar van alle kwalitatieve merken
Huisbezoek mogelijk indien u niet tot bij ons kan komen dankzij onze Thuisservice.
01/02

Testimonials

Wij gaan voor 100% tevreden klanten

Wij zijn ervan overtuigd dat wij de beste dienstverlening bieden in onze sector. We laten ook graag onze klanten aan het woord. Zo hoort u het ook eens van een ander.

Wij horen u!

Nog een vraag?

Wij zijn bereikbaar via mail, chat en telefoon.
Wat als mijn hoortoestel niet meer werkt?
Hoe lang duurt een afspraak?
Hoe reinig ik mijn hoortoestellen?
Meer weten? bezoek onze kennisbank.