Hoortoestel aangekocht?

Hoortoestel aangekocht?

Professionele begeleiding tijdens een proefperiode is essentieel.

Een goede hooroplossing kan je levenskwaliteit een stevige boost geven. Voorwaarde is wel dat je de juiste keuze maakt. Professionele begeleiding is daarbij cruciaal. Een proefperiode waarin je de hooroplossing kan uitproberen, is aangewezen. Wij geven je graag mee waarop je best let bij de aankoop van een hooroplossing.

Oplossing op maat
Als mens ben je uniek en dat geldt ook voor de hooroplossing die je nodig hebt. Ga je graag fietsen? Heb je geregeld een vergadering? Of ben je een fervente tv-kijker? Verschillende factoren bepalen wat jouw ideale hooroplossing is. Kies je voor een hoorcentrum dat verschillende merken en modellen aanbiedt, dan kan de audioloog uit een breed gamma kiezen.

Grondige hooranalyse
Persoonlijke begeleiding door een professionele en goed opgeleide audioloog is erg belangrijk. Hij of zij kan je immers/namelijk een deskundig advies geven. Kies altijd voor een hoorcentrum waar de audiologen de werking van jouw hooroplossing in het oor meten. Die zogenaamde verificatiemeting gaat na wat je echt hoort. Het is een noodzakelijke aanvulling op de standaardtest met software. Zo ben je zeker van een grondige hooranalyse. Voor je naar het hoorcentrum gaat, is het aangewezen om een bezoek te brengen aan een arts-specialist. Die kan de medische toestand van je oren controleren. Voor de verdere begeleiding kan je dan een beroep doen op een professionele audioloog.

Nieuwste technologie
De technologie van hooroplossingen evolueert voortdurend. Een goed hoorcentrum moet daarom blijven volgen wat er op de markt komt. Aanwezigheid op de grote internationale vakbeurzen is daarom een must. Het is namelijk daar dat de laatste technologische vernieuwingen worden bekendgemaakt.

Proefperiode
Regelmatig onderhoud kan de levensduur verlengen en het comfort verzekeren. Door jouw apparaat te laten bijregelen, geniet je altijd van de meest optimale gehoorondersteuning. Kies daarom een hoorcentrum dat een sterke service na verkoop biedt. We raden je aan om een nieuwe hooroplossing eerst een tijdje uit te proberen. Zo’n proefperiode geeft je de kans om te wennen en na te gaan of het apparaat echt is wat jij wilt.

Gratis hooranalyse op maat

Maak nu vrijblijvend een afspraak

Onze gediplomeerde audiologen nemen de tijd om met een diepte-interview en uitgebreide moderne technieken uw gehoor te analyseren. Hoe beter de analyse, hoe beter we het hoorapparaat immers kunnen afstemmen op uw noden. Na de analyse bespreken we de resultaten en geven we u meteen concreet advies.

Maak een afspraak
Of bel ons gratis op het nummer 0800 11 117
Op werkdagen tussen 9u00 en 12u30 en 13u00 en 17u00.
Dinsdag 13u00 – 17u00 en 17u30 en 20u30.