Proeftraject

Proeven van geluk door te horen zonder zorgen.

Proficiat! U heeft de eerste stappen naar een beter gehoor gezet. Na uw audiologische analyse is de volgende stap naar een beter gehoor: de proefperiode.

Het proeftraject

Omdat we weten dat u zo snel mogelijk geholpen wil worden, werken we met een proeftraject dat 4 afspraken telt. We maken hierbij steeds gebruik van onze meetapparatuur om uw hoortoestellen af te stellen. We voeren de nodige onderzoeken uit om de resultaten in kaart te brengen.

Correcte afstelling

Het proeftraject start met het instellen van de hooroplossingen. Bij Hoorcentrum Aerts hechten we veel belang aan de correcte afstelling. We komen tot de perfecte afstelling aan de hand van gespecialiseerde apparatuur.

Tijdens de afstelling wordt een klein meetbuisje in uw gehoorgang geplaatst, zodat we exact kunnen registreren hoe luid spraak en andere geluiden aan uw trommelvlies worden doorgegeven. Op die manier wordt uw hooroplossing afgeregeld tot een niveau dat voor u comfortabel is en een reële verbetering betekent.

Daarnaast nemen we ook de tijd om te bespreken wat u tijdens deze eerste twee weken van uw hooroplossing kan verwachten. We geven uitleg over het gebruik en de dagdagelijkse reiniging van de hoortoestellen. We zorgen ervoor dat u de hooroplossing zelf in en uit kan doen en de batterij zelf kan vervangen (of dat u weet hoe u de oplader kan gebruiken).

Afspraken om te evalueren en bij te regelen

Tijdens het proeftraject kan u op onze professionele hulp blijven rekenen bij 2 vervolgafspraken.

Testen en ervaren in uw vertrouwde omgeving

Na de eerste afstelling kan u de nieuwe geluidsbeleving eerst twee weken en vervolgens een volledige maand ervaren in uw vertrouwde omgeving. Het is belangrijk uw hooroplossing tijdens gebruikelijke activiteiten uit te proberen om te zien of de gewenste verbetering is opgetreden en of er al progressie is.

Tussentijdse aanpassingen

Zijn er nog vragen of heeft u een probleem? We helpen u zo snel mogelijk verder. Uw audioloog plant na elke afspraak een telefonische evaluatie in om te bespreken of de hooroplossing voldoet aan uw verwachtingen. Indien gewenst wordt een tussentijdse afspraak ingepland voor de nodige aanpassingen.

Einde proefperiode

Bent u tevreden over het resultaat, dan zal het proeftraject worden afgerond met de aankoop van uw hooroplossing. Wenst u langer uit te testen dan het gratis proeftraject, dan kan dat zeker! Vraag meer info bij uw audioloog over een verlenging van de proeftijd.