20 jaar Hoorcentrum Aerts
20 jaar Hoorcentrum Aerts | Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts kent zijn oorsprong in het Kempense Herentals. Zaakvoerder Tom Aerts richtte in 2003 zijn eerste hoorcentrum op in de stad waar hij opgegroeide. Zijn passie en hart voor horen ontstond al in zijn kindertijd tijdens zijn bezoekjes bij zijn dove groottante. Tom haalt zijn inspiratie tot op de dag van vandaag bij zijn familie om de missie en visie van Hoorcentrum Aerts vorm te geven. Zowel zijn echtgenote als zoon zijn slechthorend.  

“Sinds ik papa ben, kijk ik anders naar gehoorverlies.”

Onze missie

“Gehoorverlies mag geen beperking zijn. Onze expertise bevat elke fase van het leven. Gehoorverlies kan optreden vanaf de geboorte maar ook door ‘levenservaring’ en lawaaitrauma. Het is jammer dat mensen activiteiten zouden vermijden door hun gehoorverlies. De hedendaagse technologie biedt talrijke mogelijkheden om optimaal van het leven te genieten.”

Hoorcentrum Aerts staat voor kwaliteit. Vanuit de passie voor audiologie werken we steeds met de nieuwste technologieën, inzichten en producten. We zijn ervan overtuigd dankzij onze expertise en meetapparatuur de best mogelijke geluidsinstelling te kunnen voorzien. We kijken daarom voortdurend uit naar nieuwe toestellen en nieuwe mogelijkheden om de levenskwaliteit van slechthorenden te verbeteren.

“Ik weet dat ondanks de beste hoortoestellen, het niet perfect is. Ik wil het dan altijd nog beter maken door de dienstverlening te verbeteren..”

Iedereen is welkom voor alle vragen rond gehoor en hooroplossingen. Geniet van een tas koffie tijdens een regelmatig onderhoud, reiniging of controle. Met ons team aan audiologen en onthaalmedewerkers streven we naar een oprechte en correcte service. 

We vinden het belangrijk om goed bereikbaar te zijn. Onder het motto ‘de hoorspecialist in uw regio’, werken we aan de spreiding van onze hoorcentra in Vlaanderen. Wie niet tot bij ons geraakt, kan dankzij onze mobiele hoorzorg gebruik maken van al onze services in een vertrouwde omgeving.  

Hoorcentrum Aerts doorheen de jaren

2003
Hoorcentrum Aerts Herentals

"Zaakvoerder Tom Aerts behaalde in 2001 zijn diploma audiologie en opende twee jaar later zijn eerste hoorcentrum in Herentals, de stad waar hij opgroeide."

2007
Eerste Vlaamse verdeler van 'onzichtbare hoortoestellen'

Als hoorspecialist zijn de audiologen steeds gefocust op een kwalitatief aanbod van de nieuwste technologieën. 

2011
Gebruik video-otoscoop in alle hoorcentra

Dankzij een constante uitbreiding van onze infrastructuur verzekeren we de kwaliteit van onze diensten. Met een video-microscoop kan de bezoeker meekijken naar het beeld van het oor op het scherm en heeft de audioloog een gedetailleerder zicht dan met het blote oog. 

2015
1e Nominatie Trends Gazellebedrijf

De redactie van Trends Magazine selecteert elk jaar per provincie 250 Trends Gazellen. Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven die worden bestempeld als een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven.

2017
Start ThuisService

Wie onze hoorcentra niet kan bereiken, kan beroep doen op onze mobiele hoorzorg in de vertrouwde omgeving. 

Meer info

2020
Hoorcentrum Aerts tijdens Covid-19
  • Mondmaskermodus als nieuwe geluidsinstelling. Lees meer 
  • Tele-audiologie: op afstand afstellen van hoortoestellen tijdens lockdown
  • Ondersteuning zorgpersoneel met onze 'earsavers' Lees meer

 

2021
Start snelle gehoorscreening

Een automatische meting geeft in enkele minuten tijd een indicatie van de gezondheid van uw gehoor. 

Hoorcentrum Aerts investeerde in deze meetapparatuur om laagdrempelige opvolging en screening van het gehoor aan te bieden. 

2023
40 hoorcentra in alle Vlaamse provincies

We willen goed bereikbaar zijnOnder het motto ‘de hoorspecialist in uw regio’, werken we aan de spreiding van onze hoorcentra in Vlaanderen. 

Vind hier uw hoorcentrum

We vieren onze verjaadag

Start een GRATIS PROEFPERIODE voor 30 juni 2023 en maak kans op een geschenkdoos boordevol geweldige belevingen!

Weten hoe we onze verjaardag vieren met onze bestaande klanten? Meer info & voorwaarden bij uw audioloog