Over hoorcentrum Aerts

Over hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat voor kwaliteit en service.

Hoorcentrum Aerts werd opgericht in 2003. Tom Aerts, de CEO van Hoorcentrum Aerts, behaalde in 2001 zijn diploma in de Audiologie en richtte twee jaar later ‘Hoorcentrum Aerts’ op. Hij groeide op in Herentals, waar logischerwijs dan ook het eerste hoorcentrum werd opgericht/geopend.

Met een hart voor de Kempen en voor Vlaanderen breidde Hoorcentrum Aerts stilaan uit. In 2007 openden de deuren in Heist-op-den-Berg en in 2013 in Geel. De nieuwe filialen waren aanvankelijk steeds gevestigd in de Kempense regio. Waar het voorheen een klein familiebedrijf was, groeide het hoorcentrum uit tot dé nummer 1 wat betreft hooroplosssingen in de Kempen. Ondertussen, bijna 20 jaar later, bestaat Hoorcentrum Aerts uit meer dan 25 filialen verspreid over Vlaanderen.  De plannen om verder uit te breiden staan momenteel ook nog niet stil!

De missie en visie blijft echter steeds behouden. Hoorcentrum Aerts staat voor kwaliteit en service. Om die kwaliteit te kunnen garanderen, zijn de audiologen hoogopgeleid. Elk jaar wordt informatie van verschillende internationale hoortoestelbeurzen verzameld. Die informatie wordt dan tijdens regelmatige opleidingen doorgegeven aan de audiologen. Op die manier werken we steeds met de nieuwste hoortoestellen en de meest innovatieve apparatuur om de hoortoestellen af te regelen. U heeft bij ons de keuze uit meerdere A-merken, zodat we een juiste oplossing op maat kunnen voorzien. Met behulp van verificatietechnologie zijn we in staat de hoortoestellen zeer precies af te stellen.

De service bij Hoorcentrum Aerts is zeer uitgebreid! In elk filiaal is een vaste audioloog aanwezig die steeds klaarstaat om informatie te verschaffen, hooranalyses uit te voeren, advies te geven … Omwille van de flexibele openingsuren kan u steeds terecht bij ons. Op dinsdagavond heeft elk filiaal een laatavondopening en op zaterdag zijn de grootste filialen geopend. Dat maakt dat u vlot tot bij ons geraakt.