Onze vacatures

Onze vacatures

Aan de slag bij Hoorcentrum Aerts? Dat kan! Op dit moment zoeken we iemand voor de volgende jobs, maar spontaan solliciteren kan natuurlijk ook.

Werken bij Hoorcentrum Aerts?

Werken bij de beste hoorspecialist van Vlaanderen

Wij zijn als bedrijf een pionier op het gebied van hoortoestelaanpassing. We streven telkens naar de meest kwaliteitsvolle hooroplossing op maat van onze klant. Dat doen we aan de hand van verificatieapparatuur, verschillende merken aanbieden, een luisterend oor bieden voor onze klanten …

Om als audioloog die kwalitatieve hooroplossing te kunnen bieden, word je ondersteund door het hele HCA-team. Je krijgt niet alleen een uitgebreid opleidingstraject wanneer je bij ons van start gaat, maar ook nadien zal er voldoende opleiding worden aangeboden om steeds mee te zijn met de laatste technologieën. Onze quality manager en haar team van gespecialiseerde audiologen staan bij vragen steeds ter beschikking.

Zin gekregen?

Maak deel uit van ons FANTASTISCHE HCA-TEAM?

Grijp dan nu je kans en solliciteer! Reageer op een van onze vacatures of solliciteer spontaan door je cv + motivatiebrief door te sturen naar valerie@hoorcentrumaerts.be.

Ben je nog niet afgestudeerd en lijkt Hoorcentrum Aerts voor jou de ideale stageplaats? Of wil je graag vakantiewerk bij ons doen? Stuur gerust een mailtje voor meer informatie naar valerie@hoorcentrumaerts.be.

ONZE VACATURES

Administratief salesmedewerker (40u/week)

Administratief salesmedewerker Als administratief salesmedewerker sta je in voor een professionele en gastvrije ontvangst van klanten, zowel fysiek, telefonisch als…

Lees meer

DIGITAL MARKETEER

DIGITAL MARKETEER Ter uitbreiding van ons marketingteam zijn we op zoek naar een DIGITAL MARKETEER (voltijds (40u/week). Ben jij hands-on,…

Lees meer

Audioloog Balen, Olmen en Laakdal

Lees meer

Gratis hooranalyse op maat

Maak nu vrijblijvend een afspraak

Onze gediplomeerde audiologen nemen de tijd om met een diepte-interview en uitgebreide moderne technieken uw gehoor te analyseren. Hoe beter de analyse, hoe beter we het hoorapparaat immers kunnen afstemmen op uw noden. Na de analyse bespreken we de resultaten en geven we u meteen concreet advies.

Maak een afspraak
Of bel ons gratis op het nummer 0800 11 117
Op werkdagen tussen 9u00 en 12u30 en 13u00 en 17u00.
Dinsdag 13u00 – 17u00 en 17u30 en 20u30.