Nieuwe technologieën

NIEUWE TECHNOLOGIEËN

De hoortoestelmarkt is een snel evoluerende sector waar heel veel onderzoek gebeurt naar de verbeteringen die nodig zijn voor hoortoesteldragers. Jaarlijks worden zowel nationale als internationale beurzen georganiseerd waarop alle nieuwe toestellen worden voorgesteld. Onze kwaliteitsmanager Lore Heylen volgt alle nieuwigheden op de voet en zorgt ervoor dat al onze hoorspecialisten op de hoogte zijn van de laatste nieuwe technologieën. Zo kunnen zij aan de hand van het verkennend gesprek tijdens de hooranalyse alle geschikte opties voor u afwegen.

De mogelijkheden in nieuwe hoortechnologie zijn enorm. Ze stellen ons in staat om onze klanten optimaal te ondersteunen in hun hulpvraag. Dit is onze voornaamste missie.

Lore Heylen

Ontdek hier de nieuwste technologieën!

SIGNIA - Styletto AX

Award winning design. Mobiel laadbaar. Connecteerbaar met iPhone & Android. Niet alleen beter horen maar ook je mentale en fysieke gezondheid monitoren via een app!

Oticon More™

Luidspreker en microfoon worden gebouwd in het oor zodat je de natuurlijke klankfiltering van je oorschelp kan gebruiken.

Livio™ AI Edge

Niet alleen beter horen maar ook je mentale en fysieke gezondheid monitoren via een app!

ReSound ONE

Luidspreker en microfoon worden gebouwd in het oor zodat je de natuurlijke klankfiltering van je oorschelp kan gebruiken.

Starkey Evolv AI

Evolv AI is ontworpen om automatisch realistische en authentieke geluidskwaliteit te leveren in elke luisteromgeving, inclusief auto’s en andere voertuigen, zodat u kunt horen en genieten van het leven.

Oticon Opn More™

Het is tijd om meer uit het leven te halen. Meer geluid, meer muziek en meer vrijheid.

Signia AX

Vergroot uw luisterervaring dankzij een technologie die uitmuntende spraakverstaanbaarheid levert met een verbluffend geluid in elke situatie.

Oticon Xceed

Meer geluiden in je omgeving opvangen en rondom verstaan

Paradise by Phonak

Geluidskwaliteit combineren met extra hooraccessoires en smartphonebesturing.

Signia Active Pro

Uw geluid op maat in een populair design.

Gratis hooranalyse op maat
Maak nu vrijblijvend een afspraak

Onze gediplomeerde audiologen nemen de tijd om met een diepte-interview en uitgebreide moderne technieken uw gehoor te analyseren. Hoe beter de analyse, hoe beter we het hoorapparaat immers kunnen afstemmen op uw noden. Na de analyse bespreken we de resultaten en geven we u meteen concreet advies.

Of bel ons gratis op het nummer

Op werkdagen tussen 9u00 en 12u30 en 13u00 en 17u00.
Dinsdag 13u00 – 17u00 en 17u30 en 20u30.