MondMaskerModus

Met één druk op MondMaskerModus

MondMaskerModus

Ook bij Hoorcentrum Aerts hebben we mondmaskerplicht. Al van in het begin van de crisis legden we onszelf die verplichting op. Maar nu schakelen we nóg een versnelling hoger: we gaan over op mondmaskermodus voor onze toestellen.

Het is al geen pretje om een mondmasker te dragen, maar het is nog knap wat lastiger om iemand te verstaan met een mondmasker op. Dat beseffen we maar al te goed. Daarom komen we bij Hoorcentrum Aerts met de oplossing:

MondMaskerModus

Uw gesprekspartner die een mondmasker draagt beter verstaan dankzij uw hoortoestellen. Met één druk op de knop zetten we (of zet u!) uw hoortoestellen op MondMaskerModus

 

De MondMaskerModus is een exclusieve instelling ontwikkeld onder leiding van Lore Heylen kwaliteitsmanager van Hoorcentrum Aerts. Onze audiologen kunnen deze MondMaskerModus toepassen en installeren op bijna alle toestellen. Contacteer het dichtstbijzijnde HOORCENTRUM voor een bijregeling.

 

Test GRATIS en VRIJBLIJVEND hoortoestellen met een MondMaskerModus. Kom langs voor een hooranalyse in het dichtstbijzijnde HOORCENTRUM.

Klik hier voor een afspraak en ontdek MondMaskerModus!

Red je oren 

Er is nog een tweede vervelende kant aan een mondmasker: het kan soms pijnlijk zijn om er een te dragen. De bandjes snijden achter de oren, spannen te hard aan of zitten vervelend. Bovendien is het in combinatie met hoortoestellen (en een bril!) soms zelfs gevaarlijk om het mondmasker op- en af te zetten: door de bandjes van het mondmasker kunnen de hoortoestellen gemakkelijker uit uw oren vallen! Ook hiervoor komen we met een praktische oplossing:

Voor onze klanten voorzien wij in onze hoorcentra ‘ear-savers’. Dit slimme strookje zorgt ervoor dat de druk op uw oren verdwijnt en u in alle rust en vertrouwen uw hoortoestellen kunt dragen.

Het is niet alleen mijn missie om te waken over de kwaliteit van onze services en producten voor onze klanten. Ik doe er alles aan om vernieuwende technologieën en relevante oplossingen te integreren in ons aanbod. Daarom zorgde ik aan de hand van een grondige geluidsanalyses met onze meetapparatuur voor kwaliteitsrichtlijnen voor de MondMaskerModus. Onze richtlijnen zijn wetenschappelijk onderbouwd en gebaseerd om het principe ‘meten is weten’. Zo zijn we zeker van het effect van onze geluidsinstellingen.

Lore Heylen – Kwaliteitsmanager Hoorcentrum Aerts

Vlaanderen in de ban van het MondMaskerModus

Klik hier voor een afspraak en ontdek MondMaskerModus!

VRT:Hoorcentrum ontwikkelt mondmaskermodus voor hoorapparaten

Hoorcentrum ontwikkelt mondmaskermodus voor hoorapparaten

In Herentals hebben Tom Aerts en zijn team een extra knop ontwikkeld voor hoorapparaten. Als je die aanzet, kan je iemand met een mondmasker beter verstaan. De mondmaskermodus vind je ook op een app voor je smartphone. Tom Aerts gaf wat meer uitleg over het waarom en hoe in “Start je dag” op Radio 2 Antwerpen.

Klik hier om het volledige artikel te lezen.

 

TVL: Lommels hoorcentrum ontwikkelt mondmaskermodus voor hoorapparaten

Lommels hoorcentrum ontwikkelt mondmaskermodus voor hoorapparaten

In Lommel heeft een team van audiologen een extra knop ontwikkeld voor hoorapparaten. Als je die aanzet, kan je iemand met een mondmasker beter verstaan. De mondmaskermodus kan je ook activeren via een app op je smartphone. Slechthorenden kunnen zo makkelijk wisselen naargelang wie tegen hen praat. Het helpt namelijk niet de apparaatjes gewoon luider te zetten, want dan wordt het omgevingsgeluid ook versterkt.

made in Kempen: Hoorcentrum Aerts helpt om mensen met een mondmasker beter te verstaan.

HOORCENTRUM AERTS HELPT OM MENSEN MET EEN MONDMASKER BETER TE VERSTAAN

Het Kempense Hoorcentrum Aerts heeft een manier ontwikkeld waardoor mensen die een hoorapparaat gebruiken toch voldoende kunnen verstaan van iemand die een mondmasker draagt. Hoorcentrum Aerts ontwikkelde daarvoor een eigen pakket van instellingen dat op de bestaande hoortoestellen kan worden geïnstalleerd…

Klik hier om het volledige artikel te lezen.

 

RTV: Hoorcentrum biedt oplossing voor doffe klanken van mondmaskers

U heeft het vast al gemerkt. Mensen die een mondmasker dragen, zijn vaak moeilijker te verstaan. En dat kan een probleem worden als een van de gesprekspartners sowieso al gehoorproblemen heeft. Hoorcentrum Aerts heeft voor die mensen nu een oplossing uitgedokterd. Via een update van hun hoorapparaat kunnen de meeste klanten voortaan een zogenaamde mondmaskermodus inschakelen. En die maakt een heel verschil, zo blijkt.

RINGtv:

Hoorcentrum maakt mensen met mondmasker beter verstaanbaar

Hoorcentrum Aerts, dat ook een vestiging in Grimbergen heeft, heeft een oplossing voor slechthorenden die in deze coronatijden mensen met een mondmasker niet goed kunnen verstaan. Via een extra knop op het hoorapparaat wordt het dempende geluid van een mondmasker gecompenseerd.

LEES HIER VERDER

RZ Tienen:Hoorcentrum Aerts schenkt ear-savers aan RZ Tienen

Hoorcentrum Aerts schenkt alle medewerkers en artsen van het Regionaal Ziekenhuis Tienen een ear-saver.

LEES HIER VERDER