Hallo met Inge 2023
Hallo met Inge 2023 | Hoorcentrum Aerts

Maak kennis met Inge...

Als mama van twee en eigenaar van een ‘bed and breakfast’ ben ik een bezige bij. Ik haal veel energie uit de sociale contacten met mijn klantenvrienden en familie. Een gezonde en actieve levensstijl staat voor mij op de eerste plaats. Koken is mijn favoriete bezigheid. Hiervoor zoek ik steeds zorgvuldig verse producten uit. Ik sta bekend voor mijn gezellige etentjes die tot in de puntjes verzorgd zijn.

Wat weinig mensen weten, is dat ik sinds kort een hooroplossing draag. Ik sta nog elke dag versteld hoe zo’n klein toestel zo’n grote verandering in mijn leven brengt.

Ik kan weer ten volle genieten van al wat ik belangrijk vind en daar word ik echt gelukkig van.

Ontdek alles over de nieuwste hoortoestellen

Dankzij mijn hoortoestellen kan ik handfree bellen

Video afspelen

Ik ben de hele dag actief bezig in huis, maar wil ook bereikbaar zijn. Handsfree bellen via mijn hoortoestellen is een openbaring! Ik versta niet alleen veel beter de persoon aan de andere kant van de lijn. Ondertussen heb ik letterlijk mijn handen vrij voor taken in het huishouden.

Mijn hoortoestellen passen zich aan elke situatie aan

Ik hou enorm van een gezellig etentje of iets gaan drinken
met vrienden. Ik wil altijd alles goed verstaan ook is er veel achtergroendlawaai. Nu merk ik dat mijn hoortoestellen in dit soort situaties mij goed ondersteunen. Automatisch gaat het achtergrondlawaai minder storend zijn en kan ik mijn gezelschap beter verstaan. 
Is het volume van mijn hoortoestellen toch niet sterk genoeg is dan kan ik dat heel eenvoudig met mijn app op mijn smartphone bijregelen…simpel!

Video afspelen

De weg naar mijn hooroplossing

Hooranalyse op maat

Mijn omgeving en ik merkten al een tijdje dat ik minder goed hoorde. Na even twijfelen, zette ik de stap en nam contact op met Hoorcentrum Aerts.
Na een verhelderend gesprek en uitgebreide gehoormetingen, besprak ik samen met mijn audioloog wat ik precies nodig had om weer volop in het leven te staan.

Lees meer over onze hooranalyse 

Gratis proefperiode

Eerst horen, dan geloven. Dankzij de vrijblijvende proefperiode kon ik aftoetsen of de hooroplossing een meerwaarde bood. De instellingen van mijn toestellen werden tijdens een aantal controlemomenten op punt gezet en aangepast aan elke situatie in mijn dagelijks leven. Mijn audiologe gaf me de nodige tips and tricks voor gebruik en onderhoud. Ik stond gedurende de proefperiode steeds nauw met haar in contact. Door TeleCare kon ik haar steeds snel contacteren met mijn vragen of als er een geluidsaanpassing nodig was.

Hoe verloopt zo’n proeftraject?

Nazorgplan

Sinds de aankoop van mijn hooroplossing kan ik weer volop genieten van het leven. Door het nazorgplan van Hoorcentrum Aerts blijven mijn toestellen in topconditie dankzij regelmatig onderhoud en jaarlijkse nacontroles.

Wat na de aankoop van een hooroplossing?

Op afspraak bij Hoorcentrum Aerts

Ik ga regelmatig op afspraak bij Hoorcentrum Aerts voor een controle.

Ontdek alles over hun service.

Video afspelen