Hoorcentra Hoorcentrum Temse
Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Temse

Vandaag open: Op afspraak -

Openingsuren

Dinsdag
13.00 u. - 17.00 u. en 17.30 u. - 20.30 u.
Woensdag
9.00 u. - 12.30 u. en 13.00 u. - 17.00 u.
Vrijdag
9.00 u. - 12.30 u. en 13.00 u. - 17.00 u.
Zaterdag
Op afspraak -

Informatie en virtuele tour

Welkom bij Hoorcentrum Aerts, de hoorspeciaalzaak in Temse. Kom zeker eens langs bij onze hoorwinkel en ontvang persoonlijk advies.

  • Test uw gehoor met een gratis hooranalyse. Geen standaardtest, maar met de meest moderne technologieën.
  • Ontvang professioneel advies door een hoogopgeleide audioloog, rekening houdend met uw persoonlijke situatie.
  • Ontdek onze hooroplossingen, met verschillende types hoorapparaten naar uw wens. U kan al onze merken en producten bekijken en uitproberen.

U kan bijvoorbeeld de hoorapparaten uittesten wanneer u een bezoek brengt aan Theaterzaal Roxy. Gaat u graag zwemmen in het Vita Scheldebad? Of gaat u jaarlijks naar ‘Temse in de Wolken’? Wij maken uw gehoorbescherming en zwemdoppen op maat.

  • Geniet van de nazorg en service die bij ons altijd is inbegrepen in de prijs.
  • Ruime openingsuren.
  • Maak nu uw afspraak!

Onze medewerkers

Flore Huybrechts
Winkelaudioloog

Ik ben Flore Huybrechts, de winkelaudioloog van ons filiaal in Temse. Met plezier koos ik voor mijn tewerkstelling bij Hoorcentrum Aerts. We beschikken over een volledige uitgeruste audioruimte met kwalitatieve infrastructuur. Dit maakt dat ik mijn job kwalitatief en zorgvuldig kan uitvoeren. Zo kunnen we samen opzoek gaan naar de meest gepaste hooroplossing. Wanneer ik mensen hiermee gelukkig kan maken dan is mijn dag gemaakt! Temse is een nieuw filiaal waarmee we meerdere mensen een geschikte oplossing kunnen bieden in Oost-Vlaanderen.

Hopelijk tot binnenkort!

Flore Huybrechts
Filiaalverantwoordelijke/Audiologe

Ik ben Flore Huybrechts, de winkelaudioloog van het filiaal in Temse.

Met plezier koos ik voor mijn tewerkstelling bij Hoorcentrum Aerts. We beschikken over een volledige uitgeruste audioruimte met kwalitatieve infrastructuur. Dit maakt dat ik mijn job kwalitatief en zorgvuldig kan uitvoeren. Zo kunnen we samen op zoek gaan naar de meest gepaste hooroplossing. Wanneer ik mensen hiermee gelukkig kan maken dan is mijn dag gemaakt! Ik ben trots om ons netwerk in Oost-Vlaanderen uit te breiden met ons nieuw filiaal in Temse en kijk er naar uit u te mogen ontvangen!

Hopelijk tot binnenkort!

Evenementen

Helaas er zijn geen evenementen

Galerij

Bereikbaarheid

Hoorcentrum Aerts Temse is centraal gelegen met vlakbij parkeergelegenheid. Het station van Temse met ruime parking ligt op vijf minuten wandelafstand van het hoorcentrum. Op vier minuten wandelafstand vindt u een bushalte van De Lijn (‘Temse Vrijheidstraat’ met lijnbussen 93, 95, 99 en 99s).

Meer specifieke info over de dienstregelingen vindt u op www.delijn.be

Hoorcentrum Temse