Hoorcentra Hoorcentrum ’s Gravenwezel
Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum ’s Gravenwezel

Vandaag gesloten
Hoorspecialist s Gravenwezel

Openingsuren

Maandag
09.00 u. - 12.30 u. en 13.00 u. - 17.00 u.
Dinsdag
13.00 u. - 17.00 u. en 17.30 u. - 20.30 u.
Woensdag
09.00 u. - 12.30 u. en 13.00 u. - 17.00 u.
Donderdag
09.00 u. - 12.30 u. en 13.00 u. - 17.00 u.
Vrijdag
09.00 u. - 12.30 u. en 13.00 u. - 17.00 u.
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Informatie en virtuele tour

Met bijna 20 jaar ervaring bieden we ook onze services aan in ’s Gravenwezel. U kunt ons terugvinden op de Wijnegemsteenweg nr. 8, schuin over de supermarkt aan het kruispunt in het hartje van ’s Gravenwezel. Met dit filiaal maken we onze eerste intrede in de Antwerpse regio!

Hoorcentrum Aerts staat voor kwaliteit en service. Door gebruik te maken van testen en verificaties zijn wij in staat uw gehoor zo goed als mogelijk te optimaliseren. We maken steeds gebruik van de nieuwste technologie en de recentste hoortoestellen van uitsluitend A-merken. Verder kan u ook bij ons terecht voor gehoorbescherming, tinnitus (oorsuizen) en gratis hooranalyses.

Als vast gezicht in het hoorcentrum te ’s Gravenwezel mag u Angie verwachten.

Maak nu uw afspraak!

Onze medewerkers

Kim Van Tilborgh
Administratief Bediende

Welkom! Als 1e aanspreekpunt is de kans groot dat uw eerste contact via mij gaat verlopen. Ik help u met plezier met het inplannen van een afspraak, het beantwoorden van de vragen die u zou kunnen hebben of het uitvoeren van onderhoudjes.
Binnen ons team neem ik de administratieve taken voor mijn rekening.

Op dinsdag werk ik meestal vanuit ‘s-Gravenwezel, de andere dagen kan u mij in het filiaal aan het UZA terugvinden

Hopelijk zie ik u snel!

Angie Van Bedaf
Filiaalverantwoordelijke/Audiologe

Sinds februari 2021 ben ik werkzaam binnen Hoorcentrum Aerts. Ik startte hier als vliegende audioloog, wat inhoudt dat ik in stond voor vervangingen tijdens verlof of ziekte.
Na enkele maanden kwam ik als vaste winkelaudioloog in ’s Gravenwezel terecht. Het fijne hieraan is dat ik sindsdien meer betrokken ben bij het volledige traject dat onze klanten afleggen en dus een goede opvolging voor hen kan voorzien. Ik hecht hier dan ook enorm veel belang aan. Verder zal ik steeds luisteren naar de noden en wensen van de klant om op die manier een gepersonaliseerde hooroplossing te kunnen bieden.

Evenementen

Helaas er zijn geen evenementen

Galerij