Hooraccessoires_old

Hoorhulpmiddelen

Wilt u de TV beter verstaan? Actiever deelnemen aan een vergadering? Alles begrijpen tijdens een voorstelling of cursus?

Ontdek al onze hoorhulpmiddelen en accessoires

Elk hoorapparaat heeft zijn eigen gamma aan accessoires. Deze accessoires zijn de perfecte aanvulling op uw hoortoestel om het resultaat in uitdagende luistersituaties te verbeteren.
Onze audiologen geven u graag toelichting over de mogelijkheden. Wij volgen de ontwikkeling van technologieën op de voet en bieden u steeds de allernieuwste snufjes aan op vlak van hoortechnologie.

Bekijk hieronder de informatievideo en maak kennis met onze specialist Ellen.

Bekijk of download hier een greep uit ons gamma.

Download

Afstandsbediening

Met een afstandsbediening kunt u handmatig schakelen tussen de verschillende programma’s op uw hoorapparaat. Daarnaast kunt u het geluid eenvoudig luider en stiller zetten.

Streamers

Deze toestelletjes maken het mogelijk om uw hoorapparaat rechtstreeks te verbinden met een gsm, televisietoestel of hifi. Steeds meer hoorapparaten hebben een ingebouwde streamer, waardoor ze rechtstreekse connectiviteit verzekeren

FM-toestellen

FM-apparatuur maakt het mogelijk om beter te verstaan in moeilijke luistersituaties. Door het verbinden van een microfoon en een ontvanger met de hoortoestellen, lopen gesprekken in rumoer of gesprekken op afstand veel vlotter.

Signalisatie

Signalisatie zorgt voor een veilig gevoel in huis, ook als u geen hoortoestellen draagt. De hulpmiddelen brengen u op de hoogte van belangrijke signalen in huis.
Iemand aan de voordeur, een rookdetector die een alarmsignaal geeft, de telefoon die rinkelt?
Via versterkt geluid, flitslampen of trilsignalen, wordt u er meteen op attent gemaakt!

De perfecte aanvulling voor uw hooroplossing

In onze belevingsruimtes kan u zelf komen ervaren hoe verschillende hulpmiddelen uw leven en dat van uw omgeving aangenamer en makkelijker kunnen maken. Test vrijblijvend alle accessoires uit en ontdek de voordelen die ze bieden. Denk bijvoorbeeld aan de tv-streamer, die het geluid van uw tv rechtstreeks naar uw hoortoestel stuurt. Zo hoort u perfect wat er gezegd wordt, terwijl het volume van de tv op een comfortabel niveau kan blijven staan. Maar kom onze accessoires vooral zelf beleven, want alleen u weet wat u nodig heeft. Kom zelf ontdekken hoe u uw omgeving aangenamer en makkelijker maakt.

Bezoek onze belevingsruimtes in Geel en Heist-op-den-Berg

Hoorcentrum Aerts GEEL

Stationsstraat 116 | 2440 Geel

T 014 58 00 07

M belevingsruimte@hoorcentrumaerts.be

 

Belevingsruimte GEEL

Heeft u interesse om deze hulpmiddelen uit te proberen of gedemonstreerd te zien, vraag dan alvast uw bezoekje aan.
NAAM(Required)
MAILADRES(Required)
belevingsruimte

Hoorcentrum Aerts HEIST

Bergstraat 24 | 2220 Heist-op-den-Berg

T 015 22 81 81

M belevingsruimte@hoorcentrumaerts.be

 

Belevingsruimte HEIST

Heeft u interesse om deze hulpmiddelen uit te proberen of gedemonstreerd te zien, vraag dan alvast uw bezoekje aan.
NAAM(Required)
MAILADRES(Required)