Hooraccessoires

Hooraccessoires:

Versta de TV beter dankzij een tv-streamer. Neem actiever deel aan vergaderingen met een tafelmicrofoon. Begrijp alles beter tijdens een voorstelling of cursus.

Ontdek al onze hoorhulpmiddelen en accessoires

Elk hoorapparaat heeft zijn eigen gamma aan accessoires. Deze accessoires zijn de perfecte aanvulling op uw hoortoestel om het resultaat in uitdagende luistersituaties te verbeteren.
Onze audiologen geven u graag toelichting over de mogelijkheden. Wij volgen de ontwikkeling van technologieën op de voet en bieden u steeds de nieuwste snufjes aan op vlak van hoortechnologie.

Bekijk hieronder de informatievideo en maak kennis met onze hooraccessoires.

Video afspelen

Afstandsbediening

Met een afstandsbediening kunt u handmatig schakelen tussen de verschillende programma’s op uw hoorapparaat. Daarnaast kunt u het geluid eenvoudig luider en stiller zetten.

Streamers

Deze toestelletjes maken het mogelijk om uw hoorapparaat rechtstreeks te verbinden met een gsm, televisietoestel of hifi. Steeds meer hoorapparaten hebben een ingebouwde streamer, waardoor ze rechtstreekse connectiviteit verzekeren

Solo-apparatuur

Solo-apparatuur stuurt het gewenste geluid via FM-golven door. Ze bestaan uit een zender die geluid opvangt en een ontvanger die het geluid doorgeeft aan de hoorapparaten.

Zo kan de luisteraar de spreker beter horen, ook als er veel afstand of lawaai is. Het is nuttig voor mensen met gehoorproblemen in verschillende situaties zoals:

  • Vergaderingen of rondleidingen
  • Gesprekken met achtergrondlawaai of gesprekken in een klaslokaal
  • Verstaan in de auto of op afstand

Signalisatie

Signalisatie zorgt voor een veilig gevoel in huis, ook als u geen hoortoestellen draagt. De hulpmiddelen brengen u op de hoogte van belangrijke signalen in huis.
Iemand aan de voordeur, een rookdetector die een alarmsignaal geeft, de telefoon die rinkelt?
Via versterkt geluid, flitslampen of trilsignalen, wordt u er meteen op attent gemaakt!

De perfecte aanvulling voor uw hooroplossing

In onze belevingsruimtes kan u zelf komen ervaren hoe verschillende hulpmiddelen uw leven en dat van uw omgeving aangenamer en makkelijker kunnen maken. Test vrijblijvend alle accessoires uit en ontdek de voordelen die ze bieden. Denk bijvoorbeeld aan de tv-streamer, die het geluid van uw tv rechtstreeks naar uw hoortoestel stuurt. Zo hoort u perfect wat er gezegd wordt, terwijl het volume van de tv op een comfortabel niveau kan blijven staan. Maar kom onze accessoires vooral zelf beleven, want alleen u weet wat u nodig heeft. Kom zelf ontdekken hoe u uw omgeving aangenamer en makkelijker maakt.

Maak vrijblijvend een afspraak voor uw GRATIS HOORANALYSE

Onze gediplomeerde audiologen nemen de tijd om met een diepte-interview en uitgebreide moderne technieken uw gehoor te analyseren. Hoe beter de analyse, hoe beter we het hoorapparaat immers kunnen afstemmen op uw noden. Na de analyse bespreken we de resultaten en geven we u meteen concreet advies.